back1

Membraantechnologie

Onze overheid controleert steeds strenger of producten voor menselijke consumptie van goede en onverdachte kwaliteit zijn. Een goede zaak. Laat het water dat u uw koeien, varkens en pluimvee te drinken geeft de uitkomst van deze controle niet in gevaar brengen!

De AquaXL Tourmaline is uitgerust met een membraantechnologie dat bacteriën en virussen tegenhoudt en alleen puur water doorlaat. Alle onzuiverheden, ook kalk en zout, worden eruit gehaald. Het gebruik van deze membraantechnologie geeft dus een veilig idee.

Omgekeerde osmose en nanofiltratie zijn geavanceerde technologieën waarmee u dankzij een 100% natuurlijk proces beschikt over ongekend schoon water.

Met behulp van deze drukgedreven membraanfiltratie verwijdert u organische stoffen zoals micro-verontreinigingen en meerwaardige ionen. Met nanofiltratie verwijdert u daarmee zelfs schadelijke stoffen die bij analyse van watermonsters onopgemerkt blijven.

De AquaXL Tourmaline-range, onze lijn met RO-producten, is bedoeld voor bedrijfstakken waar 100% zuiver water een spijkerharde vereiste is. Te denken valt bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en de voedingsmiddelenindustrie. Alleen het zuiverste water dringt door het membraan van de AquaXL Tourmaline. Bacteriën, virussen, kalk, zout, ijzer- en mangaanverbindingen etc. zijn kansloos - en dat alles in één zuiveringsgang. Dure zouttabletten of chemicaliën heeft u daarvoor niet nodig.