back1

Wie is nu eigenlijk AquaXL?

AquaXL is een zeer ervaren onderneming binnen de waterbehandelingsbranche. Deze ervaring is te danken aan de medewerkers. Zij hebben jarenlang gewerkt bij verschillende grote waterbehandelingsbedrijven. Men zag dat de klant niet meer centraal stond en dat alles draaide om verkoop. Ook waren deze bedrijven erg log en bureaucratisch geworden.

Omdat dit zo niet langer kon is besloten dat er wat moest gebeuren. Na een aantal goede gesprekken is besloten om samen verder te gaan in een nieuwe onderneming genaamd AquaXL. Er is een centraal gelegen pand aangekocht in Oosterwolde en inmiddels zijn er al tientallen projecten opgeleverd.

Binnen de waterbehandelingsbranche neemt AquaXL een net wat andere positie in dan overige aanbieders. Wij focussen op onze klanten en hun waterbehoefte, waar concurrenten al hun aandacht richten op het eigen product, prijs en omzet. Dat is een wezenlijk verschil. Natuurlijk zorgen ook wij voor een competitieve aanbieding, maar onze inzet is anders. We willen voor onze relaties een waterzuiveringsinstallatie aanbieden die staat als een huis. Een product waar u jarenlang tevreden gebruik van kunt maken.

Met onze producten bieden we u de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar een grotere capaciteit. Daar houden wij vandaag de dag al rekening mee. Wij selecteren in samenspraak met u een betrouwbare, milieuvriendelijke en energiebesparende waterbehandelingsinstallatie. Een zuiveringsinstallatie waarmee u vooruit kunt.

Beschikt u nog niet over een eigen bron? Geen punt. Ook dat werk nemen we u graag uit handen. Voor het boren van de bron werkt AquaXL samen met een partner die op dit terrein als de absolute specialist geldt. 

De technische afdeling van AquaXL is altijd bezig met doorontwikkelen en perfectioneren van de installaties. Onze techneuten maken daarbij dankbaar gebruik van tips, wensen en ervaringen van de klant. Uw mening wordt door ons ten zeerste gewaardeerd. Alleen zo kan AquaXL u de beste techniek en meest perfecte service garanderen. 

Tot slot, elk project kan te maken krijgen met aanloopproblemen - zelfs de projecten die door ons worden uitgevoerd. Gelukkig kunt u er van op aan dat AquaXL u ook na oplevering niet in de steek laat. Als er een kink in de kabel zit, dan trekken wij hem weer vlot recht. Zo blijft uw onderneming in business. 

Tijs Hulshof AquaXL Jan Bokma AquaXL
Tijs Hulshof Jan Bokma